+30 23530 24070
Δευ-Παρ: 8:00 - 16:30
-A A +A
Προφίλ

Προφίλ

Προφίλ

Προφίλ

Η "LEOPLAST" ΛΕΩΝΙΔΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ & ΣΙΑ Ο.Ε. ιδρύθηκε το 2005 και ασχολείται με την παραγωγή πλαστικών προφίλ και εξαρτημάτων με εξέλαση (extruder) κα injection αντίστοιχα. Η έδρα της βρίσκεται σε ιδιόκτητες εγκαταστάσεις στο Αιγίνιο Πιερίας.

Η πολυετής εμπειρία στον σχεδιασμό και κατασκευή καλουπιών για παραγωγή πλαστικών προφίλ κι εξαρτημάτων, οι ποιοτικές α’ ύλες που χρησιμοποιούνται στην παραγωγική διαδικασία και η αμεσότητα εξυπηρέτησης των συνεργατών αποτελούν τα βασικά χαρακτηριστικά γνωρίσματα της.

Από το 2011 δημιουργήθηκε καθετοποιημένο τμήμα (παραγωγής προφίλ, επεξεργασίας-επένδυσης με foil & κατασκευής-μονταζ) που δραστηριοποιείται στην κατασκευή παραδοσιακού ανοιγόμενου συνθετικού παντζουριού.

Η χρήση α’ υλών υψηλών προδιαγραφών, σε συνδυασμό με την πολυετή γνώση και κατάρτιση του προσωπικού της εξασφαλίζει τη δημιουργία τελικού προϊόντος που καλύπτει τις πιο δύσκολες κι απαιτητικές ανάγκες των συνεργατών της.

Από ιδρύσεως της η “LEOPLAST” στοχεύει στη διατήρηση και εφαρμογή ενός βασικού τρίπτυχου αξιών: εμπιστοσύνη-σεβασμός–ειλικρίνεια, με απώτερο σκοπό τη δημιουργία ικανών συνθηκών για τη μέγιστη εξυπηρέτηση των συνεργατών της.

Ενδιαφέρεστε για τα προϊόντα μας;
Ζητήστε μας μία προσφορά!

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ

Τα παραδοσιακά παντζούρια είναι μία από τις κύριες δραστηριότητες της Leoplast. Η “LEOPLAST” δραστηριοποιείται επίσης στην παραγωγή πλαστικών προφίλ κι εξαρτημάτων.

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Αιγίνιο, Πιερία, 60300
+30 23530 24070
+30 23534 40400
info@leoplast.gr
www.leoplast.gr